top of page
graf 5.JPG
Wie ben ik?

 

Ik ben Marieke (1981), moeder van twee meiden en al ruim 20 jaar samenwonend met de man van mijn leven. 

 

16 jaar lang runde ik mijn eigen horecazaak, maar ik vond het tijd om het roer om te gooien. Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door alle vormen van sport en beweging en ik wilde deze passie overbrengen op anderen. 

In 2006 begon ik met paaldansen, vrijwel direct op hoog niveau en in 2008 werd ik voor het eerst Nederlands kampioen paaldansen. in 2022& 2023 behaalde ik deze titel weer. Ook daarna volgenden nog vele wedstrijden en prijzen. In 2013 opende ik mijn eigen studio in het centrum van Middelburg. Ik startte met het geven van paaldans- en verschilden groepslessen.

 

Ik ging sporten in de sportschool en begon mijn bikinifitness avontuur. Ik schreef mezelf in voor mijn eerste wedstrijd, een beginnerswedstrijd, en ik haalde goud binnen. Dat jaar nog stond ik op het NK en pakte zilver. Ik kwalificeerde mij voor het WK in Athene en kwam daar als nieuwkomer tussen ervaren atleten op een 3e plek. Ik ben daar nog steeds trots op.Daarop volgende vele andere wedstrijden, zowel nationaal maar ook verschillen in het buitenland.

Ik ben blij dat ik het roer omgegooid heb en nu begeleid ik vrouwen die, net als ik, een doel hebben. Wat dat doel ook mag zijn. Het lesgeven geeft mij energie en ik geniet er elke dag nog van om mijn passie en kennis over te kunnen brengen op andere mensen. 

Dingen die je over mij moet weten:

 

* Ik heb een echte winnaars mentaliteit. 

* Ik ben altijd eerlijk en direct.

* Ik geef lessen, personal trainingen en coach mensen     vanuit mijn hart.

* Ik ben erg nauwkeurig en ben niet snel tevreden.

* Ik ben altijd in voor een grapje en gezelligheid.

* Reizen vind ik het mooiste wat er is.

* Ook ik hou van eten en nog meer van cocktails.  :)

 

bottom of page