top of page

Sponsors gezocht

sponsor 1.jpg

Om mijn droom naar the Natural Olympia te kunnen verwezenlijken heb ik jouw hulp nu nodig.

 

Bikini fitness is een sport die bij het grote publiek niet erg bekend is. Toch is het een grote en zeker kostbare sport. Denk aan vliegreizen, hotels, inschrijfgelden, tanning kleding etc etc. Al deze kosten worden door de atlete zelf betaald. Bedrukte kleding is geen optie en omdat de sport nauwelijks in het nieuws komt is het voor veel bedrijven niet interessant om deze atleten te sponsoren. 

Toch heb ik sponsoren nodig om dit jaar naar het WK en naar Las Vegas te gaan.

Om toch sponsoren te vinden heb ik een ludieke actie bedacht waar veel bedrijven tegenwoordig baat bij hebben.

Boek nu een sportclinici voor jouw personeel in ruil voor een sponsor bedrag.

Boek nu een 1 uur durende total body workout of pads training voor jouw personeel. In mijn studio of bij jullie op kantoor. 

Fit personeel zorgt voor minder ziekte op de werkvloer. Fitte mensen zijn productiever en leveren beter werk. Kortom een investering in het personeel die nog fiscaal aftrekbaar is ook.

Boek dus nu dit super leuke uitje voor jouw personeel.

Pads-training; Deze super actieve en leuke les is een echte boost voor het uithoudingsvermogen. Ik leer je in een uur verschillende stoten en trappen afgewisseld door een enorme dosis cardio en kracht.

Total Body Workout; In deze 1 uur durende les leg ik 12 oefeningen klaar. Deze bestaan uit cardio, been, arm en buik oefeningen. Elke oefening worden een minuut uitgeoefend. na deze minuut wissel je van oefening. Deze workout is geschikt voor iedereen omdat de oefening altijd aangepast kan worden.

Vind je dit een leuk initiatief maar heb je speciale wensen. Alles is bespreekbaar dus neem stuur mij gerust een mailtje.

Wauw wat super leuk, je hebt geen bedrijf maar wil je mij toch sponsoren.  Druk dan snel op onderstaande sponsor knop :)

bottom of page